Connect with us

Politica

Este oficial! Nicolae Ciocănete este candidatul PSD pentru Primăria Nicolae Bălcescu

Published

on

Partidul Social Democrat Constanța a nominalizat candidatul pentru alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017 din localitatea Nicolae Bălcescu în persoana domnului Nicolae Ciocănete.

Validarea candidaturii va avea loc în următoarea ședință a Biroului Politic Județean al Partidului Social Democrat.

“Domnul Nicolae Ciocănete, viceprimar al comunei Nicolae Bălcescu, a fost membru al Partidului Național Liberal și va candida pentru fotoliul de primar din partea PSD, după ce domnul Viorel Bălan a fost demis de prefectul Adrian Nicolaescu pentru că a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate”, tramsmite conducerea Partidului Social Democrat Constanța prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

Amintim faptul că Ciocănete a fost membru al Partidului Național Liberal și viceprimar din partea acestei formațiuni, a focut echipă cu Viorel Bălan, primarul ales al localității și declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

“De astăzi, echipa PSD din comuna Nicolae Bălcescu este mai puternică. Viceprimarul localității, domnul Nicolae Ciocănete s-a alăturat partidului nostru. Pe 11 iunie, dânsul este și candidatul PSD pentru alegerile locale. Mult succes și să ne revedem la investire!”, susține președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!