Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Este sau nu PSD-istul Iulian Iancu omul rușilor? Marcel Ciolacu întreabă serviciile secrete

Published

on

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că a solicitat serviciilor secrete un punct de vedere privind numirea lui Iulian Iancu în conducerea ANRE, susţin surse din conducerea partidului pentru News.ro. “Nu poţi să negi că Iulian Iancu e unul dintre cei mai buni specialişti în domeniul energiei. Însă are această problemă de imagine, e adevărat. Însă noi nu ne luăm după bârfe. Să spună serviciile dacă e o vulnerabilitate pentru securitate naţională a României. Dacă nu e, atunci PSD îl va susţine pentru funcţia de la ANRE”, susţin sursele citate.

În 2008, Iulian Iancu era descris în telegramele Wikileaks chiar de către colegul său de partid, Georgian Pop, drept politician “controlat de Gazprom”. Tot Georgian Pop spunea la acea vreme, citat de oficialii americani, că Iulian Iancu “va susţine South Stream şi propunerile Rusiei pentru instalaţii de depozitare a gazului în Mediaş, Moldova şi Bucureşti”. USR susţine că Iulian Iancu este “responsabil pentru elaborarea mai multor modificări legislative care au dus la blocarea Legii offshore şi la retragerea investitorilor din proiectele legate de exploatarea gazelor din Marea Neagră”.

Iulian Iancu a fost deputat de Constanța din partea PSD în perioada 2016 – 2020. El a anunțat la începutul acestei luni, că este nominalizarea PSD pentru funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al ANRE.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions