Connect with us

Politica

Eugen Tomac, în conferință la Constanța: “În Parlament se află un proiect al PMP privind alegerile în două tururi”

Published

on

Eugen Tomac, președintele PMP, susține, în aceste momente, o conferință de presă la Constanța.

Printre temele de actualitate, Tomac a afirmat că, în Parlament se află un proiect al Partidului Mișcarea Populară privind un proiect al PMP prin care se intenționează introducerea alegerii primarilor în două tururi. De altfel, Tomac a explicat că liderii formațiunii din care face parte au lansat și un memorandum pentru declanșarea discuțiilor privind tema aceasta cu toate partidele politice.

“În Parlament se află un proiect al PMP privind alegerea primarilor în două tururi. A fost lansat un Memorandum pentru a discuta cu toate partidele politice. Un aspect extrem de important în conjunctura politică actuală este faptul că inclusiv minoritățile susțin proiectul privind alegerile în două tururi pentru primari. De asemenea, cetățenii trebuie să știe și că proiectul a fost adoptat la Senat și se află acum la Comisia specială pentru legile electorale”, a declarat Eugen Tomac la Constanța.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!