Connect with us

Stiri

Evaziune fiscală de 1.500.000 de lei. ,,Creierul” grupului de evazionişti este constănţean

Avatar

Publicat

la

Ieri , poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au efectuat 12 percheziţii, în judeţele Constanţa, Brăila şi Prahova, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 25.500 de euro, 350 de dolari şi 5.500 de lei, precum şi mai multe documente financiar – contabile şi medii informatice de stocare a datelor.

Cei în cauză sunt bănuiţi că au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 1.500.000 de lei.

Patru persoane au fost conduse la audieri, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile faţă de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat în vederea comiterii de infracţiuni de evaziune fiscală.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Constanţa, Brăila şi Prahova.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: