Actual

Evitaţi circulaţia pe b-dul Aurel Vlaicu! Este trafic îngreunat

apr. 13, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa circulaţia este foarte dificilă. Între varianta spre oraşul Ovidiu şi strada Alba Iulia se efectuează lucrări de amenajare a trotuarelor. În plus, în zonă sunt şi lucrări ale RAJA SA.

Tocmai din acest motiv, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a transmis: “Dacă nu este obligatorie folosirea acelei rute, recomandăm conducătorilor auto ocolirea acelei zone deoarece traficul rutier este îngreunat de acele lucrări.”, se precizează în comunicatul IPJ Constanţa.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!