Conecteaza-te cu noi

Politica

Excluderi din PMP Constanța. Fostul primar al orașului Techirghiol, dat afară din partid pentru trădare

Published

on

Consiliul Executiv Județean al PMP Constanța a decis, în cadrul ședinței din 9.12.2023, excluderea mai multor membri de partid Adrian Viorel Stan (fost primar al orașului Techirghiol), Laurențiu Papu și Ablez Gihan din partid, hotărârea fiind adoptată cu unanimitate de voturi.

Propunerea de excludere a fost înaintată de președintele Claudiu-Iorga Palaz, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public privind acceptarea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Techirghiol de către Adrian Viorel Stan, din partea PSD, precum și participarea celor trei la ședința PSD de la sfârșitul lunii noiembrie.

“PMP va oferi românilor singura variantă viabilă, fermă și corectă pentru alegerile din 2024, cea pe care o construim alături de partenerii noștri. În 2024 românii nu trebuie să mai aleagă “răul cel mai mic”, ci să pună votul pe cei mai buni! Cât îi privește pe cei avizi după funcțîi, care schimbă dreapta cu stânga în speranța că prind un fotoliu cald, le transmit că în PMP este loc numai pentru cei cu principii și forță de luptă, nu care vânează sigle pentru vot politic”, a declarat Claudiu Palaz.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions