Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Explozie într-un bloc din municipiul Tulcea. Nu au fost înregistrate victime

Published

on

pompieri

Astăzi 23 aprilie, în urmă cu scurt timp pompierii tulceni au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe Strada Podgoriilor din municipiul Tulcea, s-a produs o explozie la un apartament dintr-un bloc de locuințe.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție (o autospecială de stingere, cu autospecială de intervenție și salvare la înălțime și autospecială pentru descarcerare), pentru gestionarea situației de urgență.

Potrivit Biroului de presă al ISU Delta Tulcea, explozia s-a produs la un apartament de la etajul patru al blocului, iar aceasta nu a fost urmată de incendiu.

Mai multe persoane s-au autoevacuat în urma acestui incendiu.

Advertisement
palaz

Din fericire nu au fost înregistrate victime, sunt doar pagube materiale.

“Cauza probabilă de producere a exploziei a fost acumularea de gaze în urma lăsării unui aparat de gătit nesupravegheat. (Focul de la aragaz s-a stins în timp ce a fost uitată o cratiță pe foc).”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions