Politica

Făgădău a convocat Consiliul Local în ședință de îndată. Se discută tranzacția cu Polaris M Holding!

oct. 03, 2017 Mihaela Tîrpan

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a convocat Consiliul Local Municipal în ședință de îndată, astăzi, la ora 15.30, pentru a discuta situația contractului pe care Municipalitatea îl are cu Polaris M Holding. Ședința are loc după întâlnirea pe care primarul Constanței a avut-o astăzi cu aleșii locali pe această temă.

“În conformitate cu prevederile art. 39 alin. (4) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă de îndată, azi, 3 octombrie 2017, ora 1530, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding S.R.L. în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2016 aflat pe rolul Curții de Apel Iași. iniţiator: primar Decebal Făgădău”, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța.

Comments

comments