Societate

Făgădău cere părerea constănțenilor despre cum să arate cartierul Baba Novac

nov. 20, 2017 Mihaela Tîrpan

După dezbaterea publică organizată în data de 17 noiembrie, printr-un comunicat remis redacției, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța adresează constănțenilor rugămintea de a răspunde întrebărilor conținute în chestionarul privind PUZ Baba Novac.

Întrebările sunt legate de regimul de înalțime al clădirilor din acest cartier, precum și de procedul de ocupare a terenurilor, iar părerile constănțenilor sunt așteptate în perioada 20.11.2017-24.11.2017, folosind link-ul atașat:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScddsiKJWhSTYNyclLNqebyki68zhdsuCUIKkqjSZjcbV8pwg/viewform

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!