Conecteaza-te cu noi

Politica

Făgădău, în conducerea națională a PSD. Este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali

Published

on

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali și membru al Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat, spun social democrații într-un comunicat. Acest statut a fost obținut în urma Congresului Extraordinar al Partidului Social-Democrat, organizat ieri, pentru alegerea noii conduceri a formațiunii politice, mai arată sursa citată.

„Vreau să vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră de zi cu zi. De jos în sus țara s-a schimbat mult și în bine. Știu cât de greu este să fii lângă oameni, în permanență lângă oameni, să construiești drumuri de la zero, școli, spitale și cu toate acestea să fii mereu lângă oameni. Le urez succes tuturor colegilor mei, care se pregătesc acum pentru un moment electoral important. Sunt convins că Partidul Social Democrat va câștiga aceste alegeri!”, le-a transmis Făgădău social-democraților.

Noua structură de conducere a Partidului Social Democrat a fost aleasă în premieră prin video-conferință și prin intermediul votului online, de către 1.460 de delegați din 38 de zone ale țării. După numărarea voturilor, moțiunea susținută de Marcel Ciolacu și echipa sa a obținut 1.310 voturi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions