Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Familia drogatului de la 2 Mai, afaceri de sute de milioane de euro și peste 300 de proprietăți în Bucuresti și Constanța

Published

on

Vlad Pascu

Ies la iveală noi detalii despre averea șoferului drogat: Familia Pascu ar deține peste 300 de proprietăți

Familia lui Matei Vlad Pascu deține peste 300 de proprietăți care valorează zeci de milioane de euro. Matei Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, a ucis doi tineri în localitatea 2 mai cu un Mercedes de colecție, anunță, în exclusivitate, jurnaliștii de la newsweek.ro,

Matei Vlad Pascu a omorât doi tineri la 2 Mai, când, drogat fiind, i-a lovit cu mașina. Părinții șoferului drogat și-au permis să îi achiziționeze tânărului de 19 ani o asemenea mașină pentru că sunt extrem de bogați.

Familia are sute de proprietăți imobiliare în București și Constanța. Asta, în timp ce avocata lui Vlad pascu a susținut că părinții acestuia sunt oameni simpli și normali!

Conform datelorde la ANCPI, cei doi părinți ai lui Pascu dețin peste 300 de sute de proprietăți imobiliare în locații din Sectoarele 1,2 și 4 al Bucureștiului, dar și în comuna 23 August din Constanța.

Pe numele lui Pascu Mihai Claudiu, tatălui beizadelei drogate, se află numai puțin de 88 de proprietăți imobiliare. În general, e vorba de apartamente în principal în Sectorul 1 al Capitalei și în alte sectoare ale Bucureștiului. Pascu Miruna apare proprietară la un număr de 288 de proprietăți imobiliare. Apartamente, dar și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4. De asemenea, deține apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort.

Advertisement
palaz

Informațiile date în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, publicate la scurt timp după producerea tragediei, criminalul care a ucis doi tineri și a băgat în spital alții provine dintr-o familie cu posibilități financiare.

Mama acestuia, Miruna Pascu, apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani, iar la contact apare numele Miruna Pascu (https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Terenuri–Intravilane–Pentru-constructie-blocuri-de-locuinte-in-bucuresti-sector-1–Cartierul-Francez–Nord – https://www.directproprietar.ro/Inchirieri-imobiliare-Terenuri–Intravilane–Pentru-constructii-mixte-in-Bucuresti-Sector-2–Soseaua-Petricani–stradal).

Tatăl ucigașului, Mihai Pascu, a fost, în urmă cu ceva ani, director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea. Bărbatul a menționat, la profilul de pe pagina sa de socializare, că locuiește acum în orașul Roermond din Olanda.

Întâmplător sau nu, chiar înainte de accident, Mihai Pascu a postat un videoclip alături de fiul său. Vlad se afla la volanul unei decapotabile, iar în înregistrarea video cei doi spun că se află în localitatea Vama Veche.

Pe de altă parte, la adresa unde locuiește Vlad Pascu, individul care a produs groaznicul accident, apare cu sediul social firma Bauhaus Factory S.R.L.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions