Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Fanfara “Muzica Apelor” va susține noi concerte. Vezi programul acestora

Published

on

Distracția la malul mării continuă cu noi concerte ale Fanfarei ”Muzica Apelor”. Vacanța de vară încă nu s-a încheiat, așadar puteți opta pentru a fi invitații de onoare ai unor seri muzicale de neuitat oferite de renumita fanfară constănțeană.

Dacă ieșiți la plimbare și auziți ritmuri vibrante, vă invităm să vă opriți în loc și să faceți parte, timp de un ceas, din spectacolul de zile mari creat de muzicienii care aduc în fiecare an atât de multă bucurie localnicilor, dar și turiștilor sosiți pe litoral.

Artiștii își acordează din nou instrumentele pentru a oferi publicului de pretutindeni cele mai inspirate interpretări ale unor marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată. Repertoriul va cuprinde de asemenea celebre fragmente desprinse din muzică de film, elemente din folclorul autentic și ritmuri cazone.

Porniți deci cu bună dispoziție către muzică de calitate! Publicul este invitat și pe ringul de dans, astfel încât atmosfera din cadrul reprezentațiilor să fie una cu adevărat spectaculoasă. Creați momente deosebite alături de Fanfara „Muzica Apelor”, mai ales acum când vara se pregătește să renunțe la soarele arzător și să cedeze locul toamnei, renumită pentru culorile și melancoliile ei!

Advertisement
palaz

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

  • Vineri – 25 august, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  • Sâmbătă – 26 august, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;
  • Vineri – 1 septembrie, ora 19.00: Faleza Cazinoului Constanța;
  • Duminică – 3 septembrie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;
  • Vineri – 8 septembrie, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  • Sâmbătă – 9 septembrie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions