Connect with us

Stiri

Fără apă caldă și căldură în zona I.C.Brătianu – I.L.Caragiale din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat în data de 3.04.2019 că înregistrează o avarie pe rețeaua  care alimentează cu energie termică primară punctul  termic nr. 163. În consecință, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile RADET  care asigură distribuția energiei termice în zona b-dul. I.C. Brătianu, Gh. Marinescu, I.L. Caragiale.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas)  nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa apelati la numarul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Comments

comments

Stiri

Trafic îngreunat pe b-dul Tomis din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bd. Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto, pe sensul de mers către Dacia, pe o porțiune de 50 m, vis-a-vis de magazinul Profi, în zona Tomis III, astăzi – 30 iulie 2020, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie. Apă cu presiuni scăzute în localitățile Năvodari, Corbu și Lumina

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 27 iulie, conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, din orașul Năvodari – Zona Pepinieră, a înregistrat o avarie. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să reducă presiunea pe instalație, încercând să execute lucrările de reparații fără a întrerupe alimentarea cu apă.

Astfel, în intervalul orar 17.30 – 22.30, se furnizează apă cu presiuni scăzute către consumatorii din localităţile Lumina, Corbu și Năvodari, inclusiv cartierul Peninsulă.

”Ne cerem scuze tuturor abonaților afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanţa fac tot posibilul pentru remedierea avariei şi reluarea furnizării  apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Traian din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Traian, în zona magazinului Dioda, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe banda de circulație cu sensul de mers Gară – Poarta 3, pe o porțiune de 50 m, astăzi, 27 iulie, în intervalul orar 10.30 – 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu vor fi afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanții Biroului de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: