Conecteaza-te cu noi

Actual

Fără apă, din cauza vântului puternic!

Published

on

Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au inregistrat mai multe avarii. Fara energie electrica statiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la: – Baneasa, Ostrov si Lipnita: incepand cu ora 03,30, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, statiile de pompare au ramas fara energie. Pana in jurul orei 09,00, abonatii din cele trei localitati vor avea apa la robinete, alimentarea cu apa a acestora facandu-se la ora actuala de la nivelul rezervoarelor.; – Valu lui Traian: de la ora 04,15 statia de pompare aferenta Putului 4 a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a Cartierului Nou din localitate; – Topraisar: incepand cu ora 05,30 s-a intrerupt energia la statia de repompare Biruinta ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor din Topraisar. –  Cumpana: de la ora 05,49 s-a sistat furnizarea energiei la statia de pompare Bifurcatie Cumpana si toti abonatii din localitate au ramas fara apa. – Negru Voda: de la ora 06,00 a ramas fara energie statia de pompare din localitate si toti abonatii sunt afectati de lipsa apei potabile. “Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare”., precizează Biroul de presă al RAJA SA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions