Connect with us

Administratie

Fără bariere la Constanța! Regulamentul ABERANT al lui Chițac rămâne suspendat

Published

on

Completul de trei judecători al Curții de Apel Constanța a decis, astăzi, definitiv, ca Regulamentul impus de Primărie pentru Zona Peninsulară să rămână suspendat. Astfel, judecătorii au menținut decizia Tribunalului Constanța luată la mijlocul lunii decembrie și au respins recursul Primăriei. În acest fel, Primăria este nevoietă să țină acoperite în continuare semnele de circulație care interziceau accesul în Peninsulă, iar barierele să fie ridicate.

Avocatul Mirela Doicescu a declarat că rămâne în pronunțare, în luna mai, pe rolul Tribunalului Constanța, Secția de Contencios Administrativ, o acțiune de ANULARE a Hotărârii Consiliului Local Constanța nr. 294/31.08.2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona Peninsulară a Municipiului Constanța. Acțiunea a fost formulată de Parohia Sf. Nicolae Vechi, Parohia Sf. Anton de Padova și 23 de persoane fizice, rezidenți ai zonei peninsulare.

De asemenea, Curtea de Apel de Constanța va se pronunța și în recursul oamenilor de afaceri care au pierdut în prima instanță procesul de suspendare a regulamentului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta