Stiri

Fără energie electrică la un punct termic din Constanţa

apr. 23, 2018 Maria Ionescu

 

In cursul acestei dimineti, E- Distributie Dobrogea a comunicat ca inregistreaza o avarie pe reteaua care alimenteaza cu energie electrica punctul termic nr. 96. In consecinta, in lipsa curentului electric s-au oprit instalatiile care asigura distributia energiei termice in perimetrul: Sos. Mangaliei, Str. Salciilor,  Bd 1Mai, Str. Micsunelelor, zona Poarta 6.

Pana la remedierea avariei de catre E- Distributie Dobrogea nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relatii suplimentare  puteti apela numarul de telefon 0241.929 de la Dispecerat E- Distributie Dobrogea.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!