Actual

Fără permis, a comis un accident rutier iar apoi a fugit! A fost reținut pentru 24 de ore

iun. 14, 2018 Maria Ionescu

În noaptea de 13 iunie, pe la ora 04.14 a avut loc un eveniment rutier pe strada Meșterul Manole. Un bărbat de 29 de ani, pieton, a fost rănit ușor de către un autoturism marca Audi care, imediat după producerea evenimentului rutier a părăsit locul faptei. Este de menționat faptul că șoferul a pătruns pe sensul opus de mers.

În cursul zilei de azi, în jurul orei 18.00, autorul accidentului a fost identificat și este vorba despre un tânăr de 24 de ani. El a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca mâine să fie propus spre arestare preventivă instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Potrivit declarațiilor suspectului, ar fi adormit la volan și a produs acest accident. Ulterior, s-a speriat și a părăsit locul faptei. Iar cum nu avea nici permis, fuga i s-a părut o idee bună…

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!