Conecteaza-te cu noi

Politica

„Fasole” de la Eforie şi-a pierdut mandatul de consilier local

Published

on

Prefectul Judeţului Constanţa a declarat vacant postul de consilier ocupat de Vasile Balmuş (zis „Fasole” – n.r.)  în cadrul Consiliului Local al oraşului Eforie, aşa cum se arată in comunicatul emis ieri:

,,Având în vedere sesizarea Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa prin care a fost comunicată pierderea calităţii de membru al partidului a domnului Balmuş Vasile, Prefectul Judeţului Constanţa, domnul Constantin Ion, a emis Ordinul nr.111/2016 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Balmuş Vasile din cadrul Consiliului Local al oraşului Eforie. Ordinul a fost emis în temeiul prevederilor art.9, alin.(2)litera h^1, ale art.12, alin.(3)din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare precum şi ale art.26,alin.(1)din Legea nr. 340/2004 privind prefectul şi instituţia prefectului.
Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă
a fost ales, locul de consilier local se declară vacant.
Serviciul Juridic – Achiziţii a comunicat prezentul Ordin domnului Balmuş Vasile precum şi factorilor interesaţi pentru ducerea sa la îndeplinire.
Prezentul Ordin poate fi atacat în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr.393/2004
privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare.”.

Fasole a fost dat afară de Brăiloiu, că făcea afaceri cu liberalii
Balmuş a fost exclus din PSD la cererea lui Ovidiu Brăiloiu, preşedintele PSD Eforie şi primarul acestei localităţi. Deşi motivele care au condus la această stare de fapt nu au fost date publicităţii de către cei doi politicieni, surse din zonă declară că supărarea lui Brăiloiu ar fi venit de la faptul că „Fasole” joacă în ultima vreme mai mult cu liberalii. De altfel, fostul consilier de Eforie este asociat în firma Perfect Tree SRL care a fost implicată în amenajarea spaţiilor verzi din Mangalia, oraş condus de liberalul Cristian Radu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions