Conecteaza-te cu noi

Actual

Felix Stroe: Vrabie ar putea lăsa jumătate din județ fără apă

Published

on

Felix Stroe, directorul general al SC RAJA SA, a declarat, in urma cu doar câteva momente ca primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, ar putea lasa jumatate din județul Constanta fara apa.

“Ne luptam cu administrația din Medgidia pentru a obține avizele pentru un proiect important. Vorbim despre un proiect important pentru județul Constanta, despre probleme sociale, nu despre o activitate privată sau o gogoșerie de la colțul străzii. (…) Vrabie ar putea lasa jumatate de judet fara apa”, a spus Felix Stroe.

Informatiile au fost făcute publice de directorul companiei de apa in contextul promovării unei investiții importante pentru județul Constanta.

“Suntem in pericolul sa nu mai avem apa suficientă in sudul județului Constanta, iar proiectul reprezentat prin Sistemul Regional Constanta, respectiv realizarea a 145 km de conducta de aducțiune, de la Medgidia la Limanu este solutia pentru rezolvarea acestei probleme, un proiect in valoare de peste 60 de milioane de euro fara TVA. (…) Coboară pânza freatica, se schimba clima”, a mai spus Stroe.

Advertisement

Declaratii complete legate de proiect si acuzațiile ce i se aduc primarului din Medgidia, mai tarziu pe www.ordinea.ro .

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions