Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Femeia care și-a incendiat apartamentul de pe strada Baba Novac, internată la Palazu Mare

Published

on

incendiu constanta

Ieri seară, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un apartament al unui bloc de pe strada Baba Novac are loc un incendiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar degajarea de fum vine de la un singur apartament.

Pompierii au stins incendiul, fără a fi înregistrate victime.

”În urma verificărilor a reieșit faptul că o femeie, de 38 de ani, ar fi dat foc, în mod intenționat, unor resturi menajere.

Aceasta a fost transportată la spital și, ulterior, la secția de neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea internării.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Precizăm că pompierii au intervenit la fața locului (bloc BN5) cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă și o ambulanță.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions