Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni în Tomis III. Șoferul, un cetățean ucrainean, a încercat să fugă

Published

on

accident tomis

Un accident rutier a avut loc astăzi, 19 octombrie, în municipiul Constanța, în zona Tomis III. Un șofer ucrainean a lovit o femeie care se angajase în traversarea trecerii de pietoni de la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.30. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ cu asistent, care a găsit o persoană conștientă, cu traumatism de membru superior și membru inferior.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, victima, o femeie în vârstă de 64 de ani, a refuzat transportul la spital.

Se pare că șoferul care a lovit-o pe femeie a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit de polițiști locali în zona pieței Tomis III.

Ulterior, acesta a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Constanța și transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Focuspress

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions