Conecteaza-te cu noi

Societate

Ferma de oi din Poiana, închisă de comisarii Gărzii de Mediu. Ce amendă au aplicat

Published

on

Mai mulți cetățeni au adresat sesizări cu privire la mirosul pestilențial ce provine de la ferma de creștere a animalelor din localitatea Poiana. În acest context, comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanta –  au efectuat un control în urma căruia au constatat că societatea desfășura activitatea de creștere a ovinelor, cu un efectiv de animale de peste 1.000 de capete, fără a deține autorizație de mediu.

”Pentru neconformitățile constatate în cadrul controlului, s-a dispus măsura de interzicere a desfășurării activității până la obținerea autorizației de mediu precum și gestionarea corespunzatoare a dejecțiilor și  a lânii care, la data controlui era depozitată neconform.”, precizează Biroul de presă al Gărzii de Mediu Constanța.

Pentru faptele constatate, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30.000 de lei.

Pe data de 17 august a urmat un nou control, iar  ferma era nepopulată. Cu toate acestea s-a constatat că o parte din deșeurile de origine animală au fost depozitate în locuri neautorizate, fapt pentru care a fost aplicată o noua sancțiune contravențională.

Advertisement

”Societatea are obligativitatea de a duce la îndeplinire și la termen măsurile dispuse în cadrul controalelor, aceste aspecte fiind în atentia GNM CJ Constanța până la finalizare.”, precizează Biroul de presă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions