Conecteaza-te cu noi

Actual

Festivalul BLACK SeaMPHONY, la start. Trei zile de muzică clasică, pop-crossover, rock și piese de radio cunoscute

Published

on

Asociația Philson Young, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, îi invită pe constănțeni și turiști la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale momentului. Prima ediție a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY va avea loc în Piața Ovidiu, în perioada 19-21 august 2022.

Publicul este invitat, trei seri la rând, începând cu ora 20.30, să asculte, să danseze și să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, pop-crossover, rock și piese de radio cunoscute, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate.

19 AUGUST – PE ARIPILE MUZICII

În prima seară a Festivalului BLACK SeaMPHONY, atât publicul local, cât și turiștii aflați pe litoral, vor putea asculta celebre coloane sonore ale celor mai cunoscute filme americane interpretate de Orchestra Simfonică București, sub propriul concept denumit PE ARIPILE MUZICII. Vor urca pe scenă alături de artiștii Orchestrei Simfonice București invitata specială – cunoscuta soprană Irina Baianț și compozitorul și dirijorul Andrei Tudor.

Advertisement

Publicul va putea recunoaște coloane sonore din filme celebre precum: Războiul Stelelor, Titanic, Game of Thrones, Rocky, Zorro, Cei Șapte Magnifici și altele.

20 AUGUST – NOTTE SOTTO LE STELLE

În cea de a doua seară, alături de Orchestra Simfonică București, publicul va avea bucuria să îl asculte pe îndrăgitul artist de talie internațională Alessandro Safina, care va prezenta spectacolul NOTTE SOTTO LE STELLE. Dirijorul acestei seri este Francesco Rosa.

21 AUGUST – ROCK THE SYMPHONY / ROCK SYMPHONIC

În cea de a treia seară, Orchestra Simfonică București va încheia Festivalul BLACK SeaMPHONY printr-un concert cu un concept dinamic, intitulat ROCK SYMPHONIC. Cătălin Oprițoiu, solistul acestui concert va interpreta Anotimpurile de Antonio Vivaldi, reorchestrată în varianta pop/rock de Eduard Dabrowski, care va dirija acest concert, Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, QUEEN, LED ZEPELIN, AC/DC, etc.

Advertisement

“Proiectul face parte din conceptele muzicale pe care le dezvoltăm în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, mereu deschisă a le oferi iubitorilor de muzică concerte inedite. Orchestra Simfonică București revine cu bucurie pe scena Constanței și anul acesta. Promitem publicului trei seri pe care cu greu le vor uita” – a declarat Gabriel Gheorghe, Președinte Asociația Philson Young.

Orchestra Simfonică București

Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București dezvoltă concepte muzicale originale și inovatoare, abordând o paletă variată de repertoriu, de la muzica clasică până la stiluri mai puțin convenționale, precum muzică de film, pop/rock și crossover. Misiunea sa este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert. Desemnată Ambasador Cultural al României, Orchestra Simfonică București a concertat alături de artiști de talie internațională și are statutul de instituție de utilitate publică.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions