Conecteaza-te cu noi

Politica

Florin Cîțu, acuzații grave la adresa lui Marcel Ciolacu: Folosește bugetul de stat pentru propria campanie electorală

Published

on

Florn Citu Marcel Ciolacu

Fostul premier al României, Florin Cîțu, îl acuză pe actualul șef al Executivului că folosește banii publici în interesul propriei campanii electorale.

„”Reforma” socialistă a pensiilor DUBLEAZĂ deficitul la fondul de pensii. Românii sunt forțați să plătească taxe mai mari în 2024 și bugetele pentru investiții, sănătate și educație sunt subfinanțate DOAR pentru că Ciolacu folosește bugetul de stat să-și finanțeze propria campanie electorală. În 2024, românii vor susține, din taxele lor MĂRITE, un deficit al sistemului de pensii de aproximativ 40 de miliarde de lei (2,3% din PIB). În 2027, DIN CAUZA “reformei” pensiilor făcute de socialiști, deficitul sistemului de pensii ajunge la 61 miliarde lei (2,8% din PIB). Comisia Europeană TREBUIE să refuze reforma pensiilor din România. NU respectă niciun principiu din PNRR. Din contra, FALIMENTEAZA sistemul de pensii mai devreme. Altfel spus, fără această “reforma” sistemul de pensii ar da faliment mult mai târziu. Agențiile de rating TREBUIE să reacționeze la derapajul deficitului bugetar din 2023 dar și la faptul că în până în 2030, cu această reforma a pensiilor, deficitul bugetar nu are cum să ajungă sub 4% din PIB, a spus Cîțu, pe Facebook.

sursa foto: digi24.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions