Connect with us

Politica

Florin Cîțu: În Europa restricțiile sunt mai drastice. Noi promovăm certificatul verde, deocamdată

Published

on

Premierul interimar Florin Cîțu susține că o măsură precum cea adoptată în Austria, carantină pentru cei nevaccinați, nu este luată în calcul deocamdată în România, dar nu exclude nici ca măsurile din țara noastră să fie mai dure, dacă introducerea certificatului verde nu va da rezultate.

”Deocamdată mergem cu certificatul verde, dar românii trebuie să știe că în Europa măsurile sunt mult mai drastice (…) În acest moment promovăm măsura certificatului verde. Pentru a stimula vaccinarea introducem certificatul verde.”, a spus Florin Cîțu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!