Conecteaza-te cu noi

Politica

Florin Iordache a depus jurământul în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ

Published

on

Fostul deputat Florin Iordache a depus jurământul în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. El a trimis o notificare către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor în care mai informează conducerea forului legislativ că în termen de 15 zile va opta pentru una din cele două funcţii deţinute, cea de preşedinte al Consiliului Legislativ, respectiv cea de deputat.

„Subsemnatul Florin Iordache vă aduc la cunoştinţă că începând cu data de 09.11.2020 am depus jurământul în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. Având în vedere cele menţionate mai sus, în conformitate cu prevederile art. 99 alin. (4) din Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare, vă informez că în termen de 15 zile de la data prezentei voi opta pentru una din cele două funcţii deţinute, de preşedinte al Consiliului Legislativ, respectiv cea de deputat în Parlamentul României”, arată notificarea transmis de Florin Iordache către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

Sursa: news.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions