Connect with us

Politica

Fostă șefa a USR, candidatul PMP pentru Primăria Medgidia

Published

on

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an, anunță conducerea PMP printr-un comunicat remis redacției.

Astfel, candidatul pentru functia de primar al orasului Medgidia este Iasemin Agi-Murat.

Iasemin Agi – Murat este nouă membră a PMP, ea fiind șefă peste organizația… USR din municipiu.

Conducerea organizației USR Medgidia a fost aleasă, la începutul lunii decembrie 209, prin votul membrilor. Noul președinte al filialei a fost aleasă Iasemin Agi-Murat.

Advertisement

Iasemin Agi-Murat are 37 de ani, este căsătorită și mamă a doi copii și activează în domeniul educației din 2002. A fost timp de 15 ani educatoare iar din 2017 este profesor la școala Spiru Haret din Medgidia.

Candidatul PMP pentru Primăria Medgidia este absolventă a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, licenţiată în Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar și masterandă în Management Educaţional.

Iasemin Agi Murat și-a anunțat demisia din USR la începutul acestei luni, pe 2 februarie și și-a motivat gestul afirmând public mai multe divergențe și conflicte în interiorul filialei.

„Ieri (vineri – n.r.), eu și câțiva colegi am decis să ne dăm demisiile din USR din cauza divergențelor și conflictelor din interiorul filialei”, a anunțat aceasta pe Facebook.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement