Connect with us

Administratie

Foștii deținuți politici, reproșuri pentru Horia Țuțuianu, președintele CJC

Published

on

Paul Andreescu, un fost deținut politic, povestește pe profilul său de Facebook încercarea de a discuta cu președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Andreescu scrie că, de doi ani încearcă să-l întâlnescă pe șeful administrației județene și, când în sfârșit a stabilit, prin secretariat, discuția… ghinion, Țuțuianu și-a făcut alt program. Evident, fără să-l informeze. Practic, fostul deținut politic scrie că a fost pus pe drumuri de președintele CJ Constanța și transmite că acesta “nu are cuvânt… ca orice necuvântătoare”.

“Admit, sigur ca da, ca a aparut o urgenta, ca am avu noi ghinion, asa cum tara asta are in fiecare zi ghinion din cauza unor asemenea oameni, dar intalnirea era fixata de dl Tutuianu. Era cuvantul domniei sale si daca domnia sa stia ca respectarea cuvantului este, respectul de sine, ruga cel putin secretara sa ma anunte ca intalnirea se amana sine die sau pentru o data ce urma sa imi fie comunicata. Asa procedeaza oamenii care stiu ce este cuvantul. Dar dl. Tutuianu nu are cuvant. Ca orice “necuvantatoare””, scrie fostul deținut politic pe Facebook. Întreg mesajul îl puteți lectura aici . Concluziile vă aparțin!

Contactat telefonic pentru a lămuri situația acuzațiilor ce i se aduc, șeful de la Consiliul Județean Constanța a declarat pentru “Ordinea.ro” următoarele:

“A apărut o problemă importantă pentru județul Constanța. Am fost chemat la București, la Ministerul Dezvoltării Regionale și la Ministerul Sănătății pentru discuții ce țin de spitalul regional. Știu că a fost dumnealui la sediu și întâlnirea cu domnul Andreescu va fi reprogramată săptămâna viitoare. Colegele mele îl vor anunța pentru o discuție, în funcție de programul pe care îl voi avea săptămâna viitoare.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!