Connect with us

Politica

Fostul deputat George Vișan a demisionat din toate funcțiile deținute în PSD. Vezi de ce!

Published

on

Fostul deputat George Vișan a demisionat din, ieri, toate funcțiile pe care le deține în PSD. Anunțul a fost făcut de conducerea organizației social-democrate.

„În cadrul ședinței Biroului Permanent Municipal al PSD Constanța, s-a luat act de demisia lui George Gabriel Vișan din funcția de președinte executiv al organizației municipale, precum și din cea de vicepreședinte al organizației județene. George Gabriel Vișan rămâne membru al PSD Constanța, viitoarea sa calitate profesională nepermițându-i să ocupe funcții politice. Tot in cadrul ședinței de ieri, s-a luat act și de demisia lui Costin Răsăuțeanu din funcția de secretar executiv al organizației municipale. Având in vedere vacantarea funcțiilor, Costin Răsăuțeanu a fost votat pentru funcția de  prim-vicepreședinte, iar domnul Dede Perodin pentru cea de secretar executiv. În cadrul ședinței Biroului Permanent Municipal al PSD Constanța, atât Costin Răsăuțeanu, cât și Dede Perodin au fost aleși cu unanimitate de voturi.“,  se arată într-un comunicat al PSD.

George Vișan a declarat pentru Ordinea.ro că și-a dat demisia din funcțiile de conducere din PSD pentru că va ocupa în curând o funcție asimilată public, lucru care nu îi permite să ocupe și alte funcții.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta