Conecteaza-te cu noi

Actual

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, condamnat la închisoare pentru conducerea autoturismului fără permis

Published

on

danut lupu

Fostul internațional Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Rahova, după ce Curtea de Apel București a respins apelul acestuia și a menținut condamnarea inițială pronunțată de Judecătoria Cornetu, potrivit portalului instanțelor. Dănuț Lupu a fost condamnat pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat.

Într-o declarație pentru Antena 3, fostul internațional a declarat că nu se află în țară dar că se va întoarce în weekend să se predea.

„Dacă justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața, ce să facem? Poate dacă mă prindeau drogat, băut, îmi dădeau mai puțin. Nu am omorât pe nimeni, nu am furat bani de la bancă. M-am dus la spital, dacă ei au considerat că sunt pericol public, ce să fac? Nu știu dacă am făcut bine sau rău, sunt plecat de o săptămână din țară, am să mă întorc sâmbătă sau duminică”, a declarat fostul fotbalist.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions