Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu anunță că a câștigat procesul cu PSD

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, anunță că, „propaganda ticăloasă a PSD, preluată cu un rânjet de hienă și de către PNL, nu mai zic de aurari şi şoşocari, a fost demontată în instanță de Vlad Voiculescu.“

Vlad Voiculescu: „Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu „miliardul furat din vaccinuri” – PSD este obligat de instanță să-mi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 de euro cu titlul de daune morale. Mai mult, instanța obligă pârâtul să retragă postările mizerabile de pe Facebook și să publice, pe propria cheltuială, dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicații de circulație națională, pe site-ul pârâtului PSD și pe conturile de Facebook și Telegram”.

PSD poate face apel în următoarele 30 de zile.

Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății în perioada 20 mai 2016 – 4 ianuarie 2017, dar PSD și PNL i-au pus în cârcă toate nenorocirile din pandemie.

El spune că pandemia a fost cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra vieții oamenilor din întreaga lume de mulți ani încoace. A dus la cea mai mare scădere a speranței de viață observată după Al Doilea Război Mondial. Aproape 7 milioane de decese.

„În România, pandemia – ca orice criză – a arătat care ne sunt valorile, deci prioritățile ca societate. Cel mai bine acestea se văd în politicile publice:

  1. Când în toată Europa viața era protejată, politicienii noștri erau relaxați. Petrecerile la cluburi de lux mergeau brici. Străinii care ajungeau pe la noi erau uimiți, zeci de mii de români au murit ajungând la spital „cu limba pe pernă”, așa cum spuneau medicii disperați în acele luni;
  2. Când am avut în sfârșit vaccinuri, puține la început, Iohannis și PNL au decis să le dea specialilor, nu bătrânilor și bolnavilor, așa cum făceau toți cei din Vest. La nivel mondial, peste 90% din decesele cauzate de COVID-19 au avut loc în rândul persoanelor cu vârsta peste 60 de ani.
  3. Când am avut vaccinuri destule – vaccinuri achiziționate de CNCAV-ul colonelului Gheorghiță cu aprobarea premierului Cîțu (PNL), mesajele publice proaste „am învins pandemia” și campaniile antivaccinare ale unor inconștienți au dus la cea mai mică rată de vaccinare din Europa și cel mai mare număr de morți în toamna lui 2021.

Peste toate, sănătatea publică a fost transformată într-un bâlci, un spectacol de atacuri politice ale PSD, PNL, AUR, Șoșoacă și a tuturor nefericiților din presă și social media la adresa medicilor, asistentelor, științei în general dar și a mea, a Ioanei Mihăilă și a USR, în particular.

În ultima jumătate de an, aceste atacuri ale PSD și PNL au luat forma unei campanii denigratoare derulate împotriva mea.

Am sesizat instanțele de judecată cu privire la acest fapt, iar Tribunalul București a sancționat comportamentul PSD și afirmațiile de genul „omul cu miliardul”, „tunul de 1 miliard de euro”, „i-a închis în case pe români ca să poată fura”, „penal”, „infractor”, obligând PSD la plata sumei de 25.000 de euro cu titlu de daune morale și la retragerea articolelor denigratoare de pe platformele sale, alături de publicarea dispozitivului hotărârii.“, mai spune Vlad Voiculescu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions