Actual

Fostul ministru al Turismului a vizitat Delfinariul Constanţa! Vedeţi ce s-a discutat

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

Pe vremea când era ministru al Turismului, deputatul constănţean Mircea Dobre a iniţiat o hotărâre de Guvern potrivit căreia complexul de bazine de la Delfinariul Constanţa urmează să fie extins. În cursul zilei de azi, el a fost prezent la Delfinariu şi, împreună cu directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bîlbă dar şi cu alţi colaboratori au stat de vorbă despre mai multe subiecte cât se poate de importante.

Potrivit directorului Bîlbă, extinderea complexului de bazine, o investiţie în valoare de 5 milioane de euro, va fi realizată de Consiliul Județean Constanța sub conducerea președintelui Marius Horia Țuțuianu, tema de proiectare fiind deja urcată spre consultare pe site-ul de licitații publice SEAP. “Totodată, am discutat eventualitatea unui sprijin legislativ privitor la normele de salarizare dar și despre îmbunătățirea legislației de mediu specifice.”, a precizat directorul CMSN Constanţa.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!