Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Fostul primar din Bărăganu, încătușat de polițiști. Vezi ce spune Titu Neague

Published

on

Ieri seară, 18 iunie, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, recoltează, în mod ilegal, cereale dintr-o solă care aparține administrației publice locale din comuna Mereni.

”Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat mai multe utilaje agricole, fiind observate mai multe persoane, cărora li s-a solicitat să se legitimeze, în vederea stabilirii situației de fapt.

Bărbatul în cauză, de 63 de ani, a refuzat să coboare din utilajul în care se afla, refuzând, de asemenea, cooperarea și legitimarea, manifestând un comportament recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul Secției 9 Rurală Topraisar.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare de posesie.

La rândul său, pe rețeaua de socializare Facebook, bărbatul încătușat – nimeni altul decât fostul primar al comunei Bărăganu, Titu Neague – a scris că polițiștii din Topraisar au comis un abuz și au hărțuit societatea sa. El a precizat că firma deține terenuri în baza unui drept real și a înființat culturi pe acestea. Iată postarea sa integrală:

”In timp ce remediam o defecțiune sub combină, doi polițiști, o polițistă și un civil, au întrat pe proprietatea societății și m-au încătușat!

Nu este pentru prima dată când poliția TOPRAISAR comite abuzuri și hărțuiește societatea SC LA TITU FRUMOSU SRL, societate care, în baza unui DREPT REAL deține terenuri pe care a înființat culturi.

Mâine am să vorbesc cu avocații , voi depune petiții la Președinția și PROCURORUL GENERAL al ROMâNIEI !

Exista la Poliția Topraisar, nenumărate petiții în care am arătat cum acești infractori, au retrocedat 180 ha izlaz proprietatea satului Mereni petiții care stau prăfuite în sertarele acestor polițiști.

Ciucardel spune că este protejat de IPJ – CTA cât și de procurori din parchetele constănțene, cărora le-a împărțit aceste suprafețe de izlaz!

Halal poliție domnule Ministru de Interne!”, a postat Titu Neague pe pagina  sa de Facebook.

Foto: Facebook/Titu Neague

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions