Connect with us

Societate

Fotbaliștii de la CSO Ovidiu au jucat astăzi la Medgidia. Ce rezultate au obținut

Published

on

În cursul zilei de azi, 30 aprilie, fotbaliștii seniori de la CSO Ovidiu s-au deplasat la Medgidia pentru a susține meciul din etapa a 27-a din Liga a IV-a de fotbal cu CS Medgidia. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1, după ce la pauză a fost 1-1.

Potrivit antrenorului Mircea Bangheorghe a fost un meci echilibrat.

”După părerea mea a fost un joc echilibrat, ambele echipe au avut ocazii, iar rezultatul nu cred că reflectă jocul din teren. Am luat 2 goluri pe greșeli individiuale, iar asta a făcut diferența.”, a precizat pentru ziarul Ordinea Mircea Bangheorghe, antrenorul echipei CSO Ovidiu.

În urma acestui rezultat, CSO Ovidiu se menține pe locul V.

Advertisement

Și echipa U19 s-a deplasat la Medgidia pentru a susține meciul cu CS Medgidia.

Juniorii  de la Ovidiu au obținut victoria cu scorul de 2-1.  Au marcat jucătorii Asan Sercan și Dabu Robert Edvin.

Antrenorului Ciprian Parapanu este de părere că a fost un meci bun.

”Am înscris repede primul gol, dându-le jucătorilor noștri curajul și încrederea pentru a face un meci foarte bun împotriva unei echipe care era peste noi în clasament.”, a precizat antrenorul Parapanu.

El a menționat faptul că Asan Sercan și Dabu Robert Edvin sunt jucători ai antrenorului Constantin Zelca.

Advertisement

”Cei doi au făcut diferența în lipsa unor jucători de-ai mei, care nu au putut veni din diferite probleme.”, a spus Ciprian Parapanu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement