Conecteaza-te cu noi

Actual

(FOTO) 1.000 de baloți de lucernă au fost cuprinși de flăcări, în apropiere de localitatea Baia

Published

on

incendiu baloti

Astăzi s-a declanșat un incendiu la baloți de lucernă în apropiere de localitatea Baia, județul Tulcea.

12 subofițeri și un ofițer din cadrul Stației de Pompieri Babadag și Detașamentul de Pompieri Tulcea, intervin la această oră în apropiere de localitatea Baia la o fermă agricolă pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la aproximativ 1.000 de baloți de lucernă depozitați într-o hală deschisă.

Se intervine cu două autospeciale de stingere de capacitate mare și o ambulanță SMURD.

În acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. La fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Baia si lucrători din cadrul societății comerciale cu utilaje agricole care ajută la scoaterea baloților.

”Nu sunt înregistrate victime iar pagubele materiale au fost limitate doar la baloți de lucernă. Structura de rezistența a halei nu prezintă în acest moment un risc pentru salvatori.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Foto: ISU Delta Tulcea

incendiu baloti

incendiu baloti

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions