Connect with us

Actual

(FOTO) Accident MORTAL în județul Tulcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar altul e în stare gravă

Published

on

accident babadag

Astăzi, în jurul orei 16.00, ISU Delta Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața. Ambele victime erau minore – fata avea 17, iar băiatul 15 ani.

A treia victimă (conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 21 de ani) a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean în stare de comă, i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Update: Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, în aceste momente se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

accident babadag

accident babadag

accident babadag

accident babadag

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!