Connect with us

Actual

(FOTO) Accident rutier GRAV la intrarea în Murfatlar

Published

on

În cursul acestei seri, puțin după ora 19.00, la intrarea în Murfatlar dinspre Constanța a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje ale Poliției, o autospecială de stingere pentru asigurare măsuri PSI cu 4 subofițeri din cadrul Detașamentului Palas, precum și 1 SMURD tip B cu 3 subofițeri.

De asemenea, de la Serviciul de Ambulanță Constanța au fost două ambulanțe Saj B2.

La fața locului au fost identificate 3 victime. Două dintre ele au fost transportate la spital conștiente, cu multimple traumatisme, iar cea de-a treia a refuzat să fie dusă la unitatea spitalicească.

Știre în curs de actualizare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!