Connect with us

Actual

(FOTO) Accident rutier pe bulevardul Tomis din Constanța. Sunt două victime

Published

on

În această după amiază, 3 iulie, în jurul orei 16.00, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele informații furnizate de către Biroul de presă al ISU Constanța, evenimentul s-a produs în apropiere de Biserica Albă și au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate.

La fața locului intervin mai multe echipaje, respectiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj Smurd precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement