Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(FOTO) Acțiunea ”Blocada” în municipiul Constanța. Vezi ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Published

on

actiunea blocada

În noaptea de 2 spre 3 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secțiile 2 și 4 Poliție, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța,  au derulat activități în cadrul Acțiunii ”Blocada”.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și verificarea modului în care agenții economici respectă prevederile Legii 333/2003, privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, au fost verificate 11 vehicule și 29 de locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc și parcări ale unor centre comerciale.

Totodată, au fost efectuate activități de control la 12 agenți de pază și 21 de sisteme de securitate.

”În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, dintre care 15 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 5 la Legea 333/2003, privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, și 2 la H.C.L. 77/2021.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 12.000 de lei.”, a orecizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, acțiunea a avut și o componentă preventivă.

Astfel,  polițiștii le-au adus la cunoștință conducătorilor auto prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul persoanelor care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente din care rezultă decesul unor persoane.

La acțiune au participat și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

actiunea blocada

actiunea blocada

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions