Connect with us

Societate

(FOTO) Aglomerație la Acvariu. Vizitatorii sunt atrași atât de program, cât și de prețul biletului

Published

on

Astăzi, în fața Acvariului din Constanța era aglomerație mare. Foarte multă lume stătea la coadă pentru a putea intra în vizită. Turiști și localnici, deopotrivă, unii cu copii, alții, fără, își așteptau cuminți rândul. Iar afară nu ploua, ci era vreme perfectă de plajă….

Dar se pare că Acvariului i-a mers faima că are un program frumos, iar tariful nu este deloc mare.

Precizăm că programul Acvariului este între orele 9.30 și 20.00, iar tarifele sunt următoarele:

  • Tarif Adulți 30,00 lei
  • Tarif Însoțitor (0-18 ani) 20,00 lei
  • Elevi/Studenți 7,50 lei
  • Copiii până la 7 ani intră gratuit

Accesul în Acvariu se face progresiv prin așteptarea la rând indiferent de modalitatea de achiziționare a biletului – online sau la casierie.

Este de precizat faptul că spațiul expozițional al Acvariului este destinat prezentării expoziției permanente de faună și floră acvatică, dar și unor expoziții temporare cu diverse tematici legate de biologie, ecologie acvatica și pescuit marin.

Acvariul din Constanța a adunat peste 100 de specii de pești și viețuitoare marine care aparțin unor zone geografice diverse. Ținând cont de criterii ecologice, biogeografice și taxonomice, Acvariul este structurat în trei secții: Marină, Dulcicolă și Pești Exotici.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!