Connect with us

Actual

(FOTO) Antrenament al militarilor francezi în poligonul de la Capu Midia

Published

on

Un detașament din cadrul Regimentului 126 Infanterie din Franța a simulat o acțiune ofensivă în Poligonul Capu Midia din Constanța.

Militarii francezi, cunoscuți ca “Bisons”, s-au antrenat ca într-o situație reală de luptă urbană: țintele aflate la peste 300 de metri distanță au fost luate prin surprindere și doborâte de militarii echipați cu puști de asalt Heckler & Koch (HK 416).

Ei au deschis focul de pe două flancuri, fiecare dintre echipe având misiunea de a-și acoperi camarazii pe măsură ce înaintau spre inamici.

Scenariul a cuprins mai multe direcții de atac și poziții de luptă. Antrenamentul a fost făcut sub supravegherea specialiștilor poligonului de trageri din cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement