Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) Cine sunt câștigătorii concursului ”10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris

Published

on

concurs polaris

Concursul “10 cu Felicitări pentru colectarea separată”, organizat de Polaris în colaborare cu Primăria municipiului Constanța s-a încheiat.

Elevii clasei I B de la Școala Gimnazială nr. 8 Constanța sunt Campioni ai Reciclării în cadrul acestui concurs.

Cu entuziasmul și energia caracteristice, micuții eroi au colectat cea mai mare cantitate de deșeuri reciclabile, transformându-se astfel în adevărați gardieni ai mediului înconjurător. Timp de 2 săptămâni, aceștia au colectat 415 kg de deșeuri reciclabile.

Elevii celor 20 de clase participante au adunat în total 3,5 tone de deșeuri din hârtie, carton, plastic și metal.

”Felicitări, dragi elevi din clasa I B! Vă aplaudăm pentru dedicarea voastră, pentru grija față de planetă. Ca o recompensă binemeritată, veți avea parte de o excursie de vis la Destiny Park!

Vrem să mulțumim, în egală măsură, tuturor elevilor care au participat la acest concurs. Fiecare dintre voi a făcut o treabă excvelentă și a contribuit la succesul evenimentului nostrum dedicate reciclării.

Mulțumim și doamnelor învățătoare pentru ghidarea și încurajarea elevilor!

În mod deosebit, dorim să transmitem mulțumiri doamnei învățătoare Ancuța Moflic pentru implicarea și coordonarea acestui concurs!

Împreună am demonstrat că putem face schimbări pozitive pentru un viitor mai curat și mai sănătos.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

cstigatori concurs polaris

concurs polaris

concurs polaris

concurs polaris

concurs polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions