Connect with us

Actual

(FOTO) CNAIR face precizări privind suspendarea achitării taxei de pod la Fetești. Vezi despre ce este vorba

Published

on

taxa pod fetesti

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au făcut următoarele precizări legate de suspendarea achitării taxei de pod de la Fetești:

”În prezent taxa de pod la Fetești este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice.”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de Contravenție).

CNAIR va comunica public momentul și perioada în care achitarea taxei de pod de la Fetești va fi suspendată.

Reaminitim că, în cursul zilei de ieri, ministrul Sorin Grindeanu împreună cu directorul general al CNAIR, Cristian Pistol au verificat stadiul lucrărilor la podul peste brațul Borcea de pe A2.

Constructorul a dat asigurări că depune toate eforturile în așa fel încât circulația în perioada sezonului estival să fie restricționată pentru o perioadă de timp cât mai scurtă.

”Reabilitatea podurilor dunărene Cernavodă și Borcea rămâne o prioritate pentru CNAIR și un exemplu de parteneriat constructiv între companie și antreprenor.

În ciuda situației găsite în teren, antreprenorul s-a mobilizat exemplar și in prezent, demonstrează un ritm de execuție foarte bun.

Restricțiile de circulație pe o singură cale, pe perioada lucrărilor, sunt obligatorii pentru siguranța celor care tranzitează acest pod.

Stadiul lucrărilor a depășit 74% și partea cea mai complexă a lucrărilor a fost realizată.

Sunt încrezător că într-un timp cât mai scurt, dacă vremea permite, lucrările la suprastructura podului vor fi finalizate și restricțiile vor fi ridicate.”, a scris pe pagina sa de socializare directorul Cristian Pisol.

Sursa foto: FB/Cristian Pistol

pod borcea

pod borcea

pod borcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!