Conecteaza-te cu noi

Administratie

(FOTO) Codul roșu de furtună a afectat și orașul Ovidiu. 85% din probleme au fost deja remediate

Published

on

furtuna Ovidiu

În perioada 18 – 20 noiembrie, comandamentul de urgență al primăriei Ovidiu, a intervenit și a remediat sesizările cauzate de codul roșu de vânt și furtună ce au afectat gospodăriile de pe raza UAT Ovidiu.

Au fost identificate 86 de sesizări de la cetățeni sau autosesizări ale comandamentului de urgență cu privire la:

  • pomi căzuți sau cu pericol de rupere
  • panouri smulse
  • semne rutiere căzute
  • inundații în gospodăriri
  • ambarcațiuni în derivă pe lacul Siutghiol
  • cabluri electrice de joasa și medie tensiune rupte
  • banere publicitare rupte
  • persoane în vârstă vulnerabile

”Au fost remediate aproximativ 85 % din situații, iar astăzi vom continua cu intervenția la rețeaua electrică și identificarea problemelor care au afectat domeniul public, prioritare în aceste zile fiind solicitările de intervenție în curțile oamenilor, acolo unde singuri nu pot remedia problemele (fire căzute, copaci mari rupți …).”, au precizat reprezentanții Primăriei Ovidiu.

Comandamentul de urgență coordonat de primarul George Scupra are în componență: Poliția Locală Ovidiu, serviciul situații de urgență, compartimentul gospodărire orășenească, OVI PREST SRL, OVI PROTECT SRL, Direcția de Asistență Socială și voluntarii serviciului de intervenție pentru situații de urgență.

”Vă mulțumim pentru înțelegere și totodată vă rugăm să ne transmiteți sesizările dvs. la nr. de telefon 0723237124 sau email primariaovidiu@gmail.com!”, au mai informat reprezentanții primăriei.

Advertisement

furtuna Ovidiu

furtuna Ovidiu

furtuna Ovidiu

furtuna Ovidiu

furtuna Ovidiu

furtuna Ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions