Connect with us

Actual

(FOTO) Două persoane s-au răsturnat cu barca pe lacul Isac din Delta Dunării

Published

on

Astăzi, 20 octombrie, un echipaj din cadrul Parchetului de pompieri Crișan intervine cu o ambarcațiune în zona lacului Isac din Delta Dunării pentru acordarea asistenței medicale a două persoane ce s-au răsturnat cu barca.

”Cele două persoane au fost preluate de către o altă ambarcațiune civilă și sunt transportate la mal. Către locul indicat a plecat și o ambulanță navală din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanță Tulcea.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

La ora actuală, persoanele sunt în siguranță, acestea sunt adăpostite într-un refugiu pescăresc.

Pompierii le-au oferit pături și ceai cald pentru a le crește temperatura corporală și pentru a evita o hipotermie, iar asistența medicală a salvatorilor de la Serviciul de Ambulanță Tulcea a fost refuzat.

Știre în curs de actualizare.

Update: Cei doi bărbați au 50, respectiv 53 de ani și sunt turiști care au venit la pescuit în Delta Dunării. După ce s-au încălzit cu pături și ceai cald, oferite de către pompieri, aceștia au fost conduși la o unitate de cazare din Crișan unde aveau camere închiriate, împreună cu ambarcațiunea și bagajele care au fost recuperate din apă.

Foto: ISU Delta Tulcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!