Politica

(FOTO) Dragnea și-a adus iubita la Congres. Irina Alexandra Tănase a stat în primul rând!

mart. 10, 2018 Mihaela Tîrpan

La Congresul PSD, printre cei 4.000 de delegați, și-a făcut loc și o prezență mai puțin obișnuită între membrii PSD. Este vorba despre iubita președintelui PSD Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase. Domnișoara a atras toate privire și a ocupat unul dintre fotoliile de onoare din sală. Irina Alexandra Tănase a fost așezată în primul rând, printre cei mai importanți lideri politici.

După cum se poate observa în fotografia pe care jurnaliștii de la evz.ro au făcut-o publică, iubita liderului PSD a stat lângă primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, iar de partea cealaltă a avut-o pe ministrul Administrației și Internelor, Carmen Dan. O parte dintre miniștrii Cabinetului Viorica Dăncilă au stat în spatele iubitei președintelui. Și prin acest detaliu pot fi observați polii de putere din partid. Spre exemplu, ministrul Finanțelor, Eugen Teorodovici, notează tot jurnaliștii de le evz.ro, nu a fost așezat în primul rând și a stat pe scaunul din spatele Irinei Tănase. De asemenea, tot în spatele iubitei lui Dragnea au stat și ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri și Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni.

Irina Alexandra Tănase are 25 de ani și a reușit să atragă privirile tuturor bărbaților participanți la Congresul extraordinar organizat de social democrați astăzi, la Sala Palatului.

Irina Tănase este cea cu care Liviu Dragnea și-a refăcut viața după divorțul de Bombonica. De altfel, Irina Alexandra Tănase este femeia care i-a fost asistentă pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării.

Diferența de vârstă dintre Liviu Dragnea și Irina Alexandra Tănase este de 30 de ani.

 

Comments

comments