Connect with us

Actual

(FOTO) Grav accident rutier în județul Tulcea. Trei tineri au ajuns la spital

Published

on

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută în județul Tulcea, în urma căruia trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani au ajuns la spital.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat ce a rămas blocat în autoturism în urma  acestui eveniment rutier, care s-a produs în satul Mineri.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 00.30 despre producerea accidentului, iar apelantul  a comunicat că în interiorul  autoturismului se află 3 bărbați. La fața locului au fost direcționate două echipaje, o autospecială de stingere și una de descarcerare care au ajuns în timp operativ la locul producerii accidentului și au procedat la extragerea unui bărbat, șoferul autoturismului.

Acesta a fost predat în stare conștientă echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea pentru îngrijiri și transport la unitatea medicală din municipiul Tulcea.

Advertisement

Echipajul de pe autospeciala de stingere a luat toate măsurile necesare pentru a evita izbucnirea unui incendiu, întrucât autoturismul era puternic lovit în partea din spate și exista pericolul ca rezervorul să aibă fisuri și combustibilul din acesta să se aprindă.

Celelalte două victime nu au avut nevoie de extracție, acesta au fost găsite în afară vehiculului. Cei trei răniți au fost transportați la spital.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement