Conecteaza-te cu noi

Societate

(Foto) În minivacanță, 7 tineri au fost prinși cu jointuri în Mamaia și Vama Veche

Published

on

Jandarmii au surprins în Vama Veche și Mamaia șapte persoane care aveau asupra lor două aparate de mărunţit, nouă folii (din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă), șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente (trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere).

În perioada 15-18 august a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche și Mamaia, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19-31 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers.  Asupra lor, jandarmii au mai găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă, șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente din care: trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere.

”Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.”, precizează Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions