Connect with us

Actual

(FOTO) Incendiu la două case din municipiul Constanța

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8.45, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs la o casă din municipiul Constanța, pe strada Lanului, nr. 26.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, respectiv: 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 descarcerare, 1 autoscară, 1 SMURD B și 1 SMURD C.

Din primele informații, incendiul a pornit de la o anexă a casei, în care erau depozitate câteva butelii. Una dintre ele a explodat și apoi a luat foc. Apoi a mai explodat încă una, iar flacăra produsă s-a extins la acoperișul unei case învecinate.

Pompierii au scos din locuință buteliile de aragaz.

Advertisement

Intervenția este în desfășurare.

Update: La ora 11.40, incendiul a fost lichidat. Au ars o anexă pe o suprafață de 60 mp, acoperișul casei învecinate pe o suprafață de 100 mp. De asemenea, au explodat 2 butelii, fiind extrase alte 4. La fața locului au fost asistate 3 persoane, 2 cu atac de panică și una cu arsuri, care au refuzat transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement