Connect with us

Actual

(FOTO) Incendiu puternic în Niculițel. Trei clădiri au fost cuprinse de flăcări

Published

on

Salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați noaptea trecută prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în localitatea Niculițel două corpuri de clădiri dintr-o gospodărie sunt cuprinse de flăcări.

Imediat după primirea apelului, a fost anunțat SVSU Niculițel pentru a interveni și concomitent, două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost direcționate către locul indicat.

La ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la două clădiri cu risc ridicat de propagare la gospodăriile învecinate.

S-a intervenit operativ pentru limitarea propagării focului care a cuprins și o a treia clădire și pentru localizarea și mai apoi stingerea incendiului.

Intervenția a fost una dificilă pentru salvatori, deoarece clădirile au fost construite din lemn iar propagarea incendiului a fost una rapidă. După aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat fiind salvate bunurile gospodăriilor alăturate și s-a reușit în timp operativ oprirea propagării către grădinița din localitate.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

”Forțele alocate pentru această misiune: 14 subofițeri, 2 voluntari ai SVSU Niculițel, 2 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și au autospecială a SVSU.
Cauzele probabile de producere a incendiului sunt în curs de stabilire.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!